Begeleiding van spelers

Wij begeleiden spelers bij de uitbouw van hun carrière. Rond elk van onze spelers bouwen we een team van specialisten en begeleiders: stuk voor stuk experts zijn in hun eigen domein.
GROW Sport Management werkt met een 360° aanpak
Transfer
Ons uitgebreide netwerk in binnen- en buitenland zorgt ervoor dat we elke kans opmerken. Stap voor stap begeleiden wij de speler naar het maximale in zijn carrière.
Juridisch
Misschien wel het belangrijkste aspect van GROW Sport Management is de juridische afdeling. Vanuit onze expertise geven wij onze spelers direct en accuraat advies over de interpretatie en reikwijdte van contracten.
Fysiek
Samen met onze partners begeleiden wij onze spelers op fysiek gebied, zowel tijdens het seizoen als in het tussenseizoen. In geval van blessures zorgen wij ervoor dat onze spelers altijd een beroep kunnen doen op de meest gerenommeerde specialisten.
Tactisch
Wij staan onze spelers ook bij op tactisch gebied. Tips en tricks van onze tactische coaches zorgen ervoor dat onze spelers een positieve evolutie doormaken in hun carrière.
Persoonlijk
De afdeling spelerszorg zorgt ervoor dat spelers zich alleen moeten concentreren op dat waar ze goed in zijn: voetballen.
Commercieel
De afdeling spelerszorg zorgt ervoor dat spelers zich alleen moeten concentreren op dat waar ze goed in zijn: voetballen.
Financieel
Hier draait het allemaal om in een carrière. Een speler speelt voor zijn toekomst en die van zijn gezin. Samen met onze betrouwbare partners zorgen wij ervoor dat die toekomst verzekerd is.
Opleiding
Onze jongste spelers begeleiden we naar de beste opleiding, zowel op als naast het veld.
Image

Begeleiding familie

Samen met de speler komt ook zijn familie bij ons op de eerste plaats. Wij werken niet alleen nauw samen met de familie van onze spelers, maar begeleiden ook hen op de best mogelijke manier.

Elke volgende stap in de carrière van de speler spreken we eerst grondig door met de speler en zijn familie. Alle pro’s en contra’s wegen we af en zo komen we samen tot de juiste beslissing.

Transferbemiddeling

Wij begeleiden onze eigen spelers, maar verder leveren we ook diensten aan de grootste Europese voetbalagentschappen. Op hun vraag bekijken we de mogelijkheden om hun spelers bij een club te plaatsen.

Topclubs uit heel Europa doen beroep op onze diensten om de juiste spelers voor hen te zoeken en te benaderen of om een geschikte overnemer te vinden voor overbodige spelers.

Image

Onze partners

Image
Image
Image
Image
Image

Grow sport management

Grow Sport Management wil spelers altijd en overal laten groeien, zowel op als naast het veld.

Wenst u graag meer informatie of zit u met vragen? Aarzel niet ons te contacteren

Contacteer ons
Image
Image