Onze aanpak

GROW Team

Ons ervaren team bestaat uit experten met zeer uiteenlopende vakgebieden: juridisch, psychologisch, spelersbegeleiding, voetbaltechnisch, tactisch, …. Daarnaast beschikken wij over experts in de (inter)nationale transfermarkt.
Image
Image
Image

Netwerk

Ons nationaal en internationaal netwerk is onze grootste troef. Wij stellen dit netwerk graag open voor onze spelers om op die manier tegemoet te komen aan al hun noden.

Juridische kennis

Onze in-house juridische kennis is van goudwaarde voor onze spelers. Contracten bespreken en onderhandelen we samen nauwgezet. Geen enkel contract wordt getekend zonder grondige screening door onze juridische afdeling.

Ervaring

Ervaring is de hoeksteen van onze werking. Onze teamleden hebben allen jarenlange ervaring in topfuncties binnen en buiten het voetbal. Deze ervaring stellen we volledig ten dienste van onze spelers.

Creativiteit

Out of the box denken is één van onze belangrijkste eigenschappen. Dit helpt ons om creatieve oplossingen te vinden wanneer problemen dit vereisen.
Image
Image

Werklust

Wij gaan tot het uiterste om onze spelers in de best mogelijke omstandigheden te begeleiden.

Data

Alles in het voetbal draait vandaag om data. Samen met onze partners hebben we de mogelijkheid om een compleet dataprofiel van onze spelers te maken. Zo brengen we hun sterke en zwakke punten in beeld. Deze gegevens gebruiken we om een geschikte club te benaderen met het oog op een transfer en/of om een speler inzicht te geven in zijn werkpunten.

Grow sport management

Grow Sport Management wil spelers altijd en overal laten groeien, zowel op als naast het veld.

Wenst u graag meer informatie of zit u met vragen? Aarzel niet ons te contacteren

Contacteer ons
Image
Image