Together we grow!

Contacteer ons
Image

Grow sport management


Image

Aan een carrière als voetballer bouw je nooit alleen. Elke speler heeft rond zich een team nodig van specialisten dat hem begeleidt in het bereiken van zijn sportieve doelstellingen.

Op elk gebied staat GROW Sport Management klaar om onze spelers met raad en daad bij te staan. Is het om een transfer te maken naar een geschikte club, om tactische vooruitgang te boeken of om financieel advies te krijgen? GROW Sport Management zorgt voor de ideale omkadering om het beste uit jouw carrière te halen.

Contacteer ons
Grow athletically, grow physically, grow tactically, grow with us.
Image

Ons aanbod

Image

Begeleiding van spelers

Wij begeleiden spelers bij de uitbouw van hun carrière. Rond elk van onze spelers bouwen we een team van specialisten en begeleiders: stuk voor stuk experts zijn in hun eigen domein.
Lees meer

Begeleiding familie

Samen met de speler komt ook zijn familie bij ons op de eerste plaats. Wij werken niet alleen nauw samen met de familie van onze spelers, maar begeleiden ook hen op de best mogelijke manier.
Lees meer
Image
Image

Transferbemiddeling

Wij begeleiden onze eigen spelers, maar verder leveren we ook diensten aan de grootste Europese voetbalagentschappen. Op hun vraag bekijken we de mogelijkheden om hun spelers bij een club te plaatsen.
Lees meer

Onze partners

Image
Image
Image
Image
Image

Grow sport management

Grow Sport Management wil spelers altijd en overal laten groeien, zowel op als naast het veld.

Wenst u graag meer informatie of zit u met vragen? Aarzel niet ons te contacteren

Contacteer ons
Image
Image