Team Grow Sport Management

Tim Smet

Eigenaar en bezieler van GROW Sport Management. Tim is een advocaat met vele jaren ervaring in het straf- en sportrecht Samen met zijn partners is hij eigenaar van Nevisis advocaten met kantoren in Antwerpen, Mechelen en Turnhout. Naast zijn Master in de Rechten behaalde hij ook een Master in Sportmanagement aan het Johan Cruyff Institute in Amsterdam wat van hem de ideale persoon maakt om spelers op het hoogste niveau te begeleiden. Als voormalig voetballer bij onder andere Beveren en Sint Niklaas kent Tim de voetbalwereld door en door.

Sebastien Golfa Sambay

Een meester in de dagelijkse opvolging van spelers en onze vertegenwoordiger in Afrika. Sebastian kent de voetbalwereld door en door na 15 jaar in de jeugdacademie van Anderlecht en meer dan 20 jaar als speler en coach bij verschillende clubs in België. Sebastien is een specialist in het begeleiden van spelers en slaagt er telkens in om voor de spelers een omgeving te creëren waarin ze zich alleen moeten focussen op hun sportieve doelen.

Jonathan Setodji

Een opgeleide psychologische consultant en gespecialiseerd in spelersbegeleiding. Daarnaast behaalde hij een scoutingsdiploma en staat hij al enkele jaren aan de zijlijn om de talenten van morgen te ontdekken.

Adviseurs

Image

Louis De Vries

Met meer dan 40 jaar ervaring als voetbalmakelaar heeft Louis De Vries een wereldwijd netwerk opgebouwd dat hij graag ten dienste stelt van GROW Sport Management. Louis deed in zijn carrière al meer dan 500 transfers, waaronder de overgang van Zinedine Zidane naar Juventus en Marc De Gryse naar Anderlecht en PSV Eindhoven, …. Louis is onze ervaren gids op de transfermarkt in het internationale voetbal.
Image

Dennis Van Wijk

Dennis beschikt over een Uefa Pro Licentie diploma en was hoofdtrainer bij verschillende Belgische clubs als Antwerp, KV Mechelen, Beerschot, Charleroi, OHL, … en vele anderen. Dennis is ook een veelgevraagd TV-analist. Zijn contacten in het Belgisch voetbal zijn eindeloos en zijn technisch en tactisch inzicht maken van hem een geschikte coach/begeleider voor onze spelers.

Scouts

Image

naam

Image

naam

Image

naam

Image

naam

Image

naam

Image

naam

Missie & Visie

MISSIE
Grow Sport Management wil altijd en overal het beste uit onze spelers naar boven halen.

VISIE
Grow Sport Management wil uitgroeien tot een internationale speler in de wereld van voetbalmanagement en bemiddeling.

BASISWAARDEN
- Respect
- Vertrouwen
- Ethiek

Contacteer ons
Image
Image